270

krogen ikväll

269

hello och goodbye!
igår när jag träffade jessica hjälpte hon verkligen mig att inse vissa saker. jag har väl iofs tänkt på de innan men inte insett att det är de sakerna som förstör för mig hela tiden och jag tillåter det... helt sjukt! nu på fredag börjar mitt nya liv ett tag :) jag och jessica planerade att jag, jessica, blondie, alfred, pamela och amanda ska festa lite hemma hos jessica (ensam hemma barn) och sen vi som är 18 drar ut på krogen och kanske återvänder senare :P då jävlar smäller det säger jag bara...
this i the start of something new, and i'm gonna keep it this way.

268

FATCAMP
  
kom hem från fatcamp igår med jessica och sid :) vi har haft det alldeles underbart skönt och vi har käkat stört nyttigt och lite och sammanlagt promenerat oss 7 mil under de fyra dagar vi var på mitt landställe :) bravo tjejer! tyvärr har jag ingen våg hemma men synliga förändringar har skett kan jag ju säga - vilket var målet med vår lilla helg. det enda vi käkat är ägg, apelsiner, wok till middag och avocado. druckit te och mjölk och första kvällen lyxade vi till det lite med torkad frukt! man känner sig typ som en helt ny människa när man kommer hem igen :) det enda icke-så-braiga vi gjorde var ju att röka men det dämpade hungern och är socialt-trevligt :D fortsättning förljer på påsklovet.... fatcamp del 2 ;)

igår tränade jag och stephanie också (till råga på all träning jag redan fått :P) och det är så stört jobbigt så man bara skrattar åt det. det bokstavligen rinner svett om stephanie och mig när vi är klara haha, äckligt men sant! efter träningen hoppade jag snabbt in i duschen för att senare käka middag med kära faster :) vi träffades på bullie på hornsgatan där jag käkade en kycklingsallad och hon en nachostallrik :) mums! det blev även några drinkar och cigaretter till detta! faster du är bara för skön!

sedan hände det en lite mindre rolig grej, men som tur är har jag mina vänner som alltid ställer upp för mig i vått och torrt! jag berättade allting för stephanie via sms som tröstade, jessica erbjöd sin gård med lilla pepptalk så jag åkte dit och snart (idag) ska jag träffa mela :D ni är guld värda brudar!

267

igår var en skön dag :) vaknade upp hemma hos simon - hade ställt klockan för han skulle till jobbet. vi gjorde oss i ordning och jag följde med honom en bit på vägen innan vi sa hejdå och jag gick till t-plans t-banestation för att åka till jessica en snabbis :) kul och träffa henne för det var ett tag sen typ :P sen efter det åkte jag in till stan för att träffa sandra och ta en fika med henne... allt jag hade ätit fram tills fikan var bara några klunkar te så det blev bara en te igen för min del :) har upptäckt att om man går över tiden då man är hungrig så försvinner hungern nästan helt... sen tog vi en promenad från stan till skanstull... efter den lilla promenaden var inte mina ben LITE isstolpar typ :O ajajaj!
kom hem och värmde mig och käkade middag med mamma och pappa som hade spelat på hästarna. tro det eller ej men VI VANN :) helt stört... vi var bara 1 rätt ifrån att vinna flera miljoner! men vi fick 6 rätt + lite extra femmor eller vad pappa sa ^^ så det blev 8000 :- :D ganska så nice asså!!! jag fick också lite pengar så nu är vi alla lite smårika haha!!

efter middagen hörde jag av mig till jessica som ville ta en promenad, igen :P, och sen kilade jag förbi hemma hos simon. där är det alltid så varmt och skönt och för mig som frös var det verkligen uppskattat. vi myste i hans säng och kollade på house :) sen tror jag bestämt att vi sov lite också... grejen var att jag kunde inte sova där för idag skulle han jobba tidigare och jag ska till fatcamp med jessica :) med fatcamp menas att vi två åker ut till mitt landställe i trosa, vi käkar bara vissa saker vissa tider (ex 2 ägg till frukost, 3 avocado till lunch lalala) och sen ska vi gå minst 5 mil om dagen.... finna många många olika svängar man kan ta bla torsåkersvängen (på 3 mil), grötlunken (2 km), gnestagången (4 mil), kvarnsjönsrundan (1 mil), korta skogen (5 km) och långaskogen (1 mil) :) målet är att tappa kilon och komma i form - det är ju ändå sportlov... nu måste jag hoppa in i duschen och packa för snart bär det av :D är så jävla taggad!!! byebye

266

fy i helvete va ont det gjorde att tatuera sig :P som tur tur var hade jag verkligen förberett mig på att jag typ skulle skrika och gråta och svimma och lalala men det var inte SÅ hemskt som jag trodde vilket var en stor lättnad. tror det var lite därför jag började skratta åt det hela mitt upp i allting :) bella som satt bredvid mig, hennes hand blev då lite mosad :P de andra tjejerna - mela, stephanie, sandra och jessica stod runt omkring mig och peppade... vissa lite på fel sätt ;) skön stämning där inne var det och resten av killarna där inne satt och påminde mig: "glöm inte att andas sara, andas" :P sköna killar, och vissa lite snygga sådär :P jag är veerkligen jättenöjd med resultatet och det var SÅÅÅ värt pengarna och smärtan! haha kanske ska göra en till, men det dröjer nog ett tag..... fuck asså :D

första bilden är tagen med skyddsplasten direkt efter, den andra är tagen imorse efter avtvättning och insmörjning :)

 

så jävla nöjd :D

265

IDAG   SMÄLLER   DET


resultat får ni se imorgon ;)


264

PÅ TORSDAG SKA JAG TATUERA MIG :O

tack till stephanie, melanie, bella, jessica och sandie som ska följa med mig... måste få hjälp med att kontrollera nerverna! det kostar 1000 :- på diablo i hornstull och det enda han sa (joe i kassan :P som jag snackat me flera gånger förut...) var att jag helst inte ska dricka i helgen som kommer och att jag inte ska sola på två veckor :D vilken baggis... ska iofs på fest hos simon på fredag men får väl köra på en vit kväll... nån cider kanske går bra :) vi får se!
AHHHH är så jävla nervös och så jävla glad :D <3 this is it!

263


snälla snälla gör så att de har tid på diablo till mig på torsdag!
taggad till 1000 :)

262




snackade med lisa och esther idag i skolan och det visar sig att de också ska till kos och samtidigt som mig och stephanie :) fatta va kul om vi skulle åka tillsammans!! sen vet jag andra som kommer vistas på samma ställe under samma tid... kan inte bli mycket bättre! vi har ju nästan pengarna som krävs så det är bara att boka, vilket jag skulle tippa på att vi gör i helgen eller på lovet :D grekland, here we come!

261

nice dag i skolan, om man jämför hur måndagar brukar se ut :) kollade på film, diskuterade vilt om hur rumsplaceringen ska se ut på klassresan till barcelona (nästan lite bråk :O ) och så hade jag spanskaprov som gick riktigt okej :)
imorgon har jag sovmorgon till 12 och det enda jag har då är prov i hälsa&kost på idrotten, snacka om chilldag! efter det har jag och sandra mattestuga men bestämde oss för att ta en sväng förbi diablo för att kolla pris och tidsbokning för min kommande tatuering :D om allt går som planerat så smäller det på torsdag :D herregud, är redan nervös haha! hoppas man får skrika och gråta där inne haha ^^ nu ska jag käka lite flingor och sen plugga lite :) mors!


260



jag älskar den här klänningen :) när jag får pengar sen ska jag fan köpa den omedelbums!
www.gojane.com

259

jag kunde inte haft en mer perfekt 18års-släktmiddag :) herre min gud va roligt det var. de som var där var alla mina brorsor, deras tjejer och christian hade med sin son max :) såå söt. faster inger, hennes man, min farbror, mammas faster och farbror och mammas kusin var också där + min lilla syssling markus som inte är så liten längre. damn it han har fan växt om mig den grabben :P illa illa haha! det börjades med skumpa och lite tilltugg och alla pratade och var glada. sen blev det dags för middagen som bestod av hämtmat från en grym cateringfirma - det bjöds på baguetter, ost, sallader, rostbiff, kalkonrullader (smakade inte :P haha) och sen massa annat gott... sen var det dags för efterrätten som dock inte var så god... det var nån mandel och björnbärspaj, nej me no likey och det verkade inte majoriteten göra heller för det blev 2 hela pajer över :O kul och se de hemma i kylen i typ en vecka fram nu... uschabuscha! sen var det dags för paketöppning :) kan bara säga att jag inte kunde få mer perfekta presenter, nu har jag verkligen fått ALLT jag önskat mig. jag fick:


  • Diorshow Mascara
  • Parfymen Dior J'adore
  • Nivea Visage krämer
  • En tavla som verkligen var intern :)
  • Guldring, egen designad
  • Alla pengar som behövs till min tatuering jag planerar att sätta dit på torsdag :) ÄNTLIGEN
  • Lite dricka och massa fina kort och blommor 
efter kalaset så städade jag, mamma och pappa upp efter oss, vilket verkligen gick bättre denna gång än efter förra festen ;) sen tog jag en promenad till okq8 för att köpa cigg och sen tillbaka igen hem till jessica och here i am! hon sover typ i soffan men jag och sid sitter och bloggar lite :) stört söt hund det där... nu ska vi kila ut på balkongen och ta lite luft (haha). imorgon är det träning och plugg som gäller och så kommer lilla sandie hem från london! ska ringa henne sen på kvällen så får hon berätta lite, och sen resten på måndag, eller jaa med andra ord imorgon :)

TACK älskade familj, släkt och vänner för underbara firanden av mig <3 hade aldrig kunnat få en bättre 18års uppvaktning. jag älskar er alla av hela mitt hjärta <3

258

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG :)



257


sanna pernilla martinsson - kom hem :(


256

HELVETESVECKAN MED BRA AVSLUT
måndag
- prov i spanska
tisdag - prov i kost/hälsa
onsdag - prov i spanska, dans och sen sova hos maria
torsdag - enda lediga dagen :P ska sola, det är vad jag vet...
fredag - prov i BoP, pengadag, inflyttningsfest med stephanie hos simon, sova över
lördag - på dagen har jag inget planerat, sen myskväll med simon och sova över...
söndag - FATCAMP med jessica och bella - nu jävlar!

255

usch tror aldrig jag varit så rädd som jag var igår under en biofilm :O jag, stephanie och jessica var ju på friday the 13th och jag vet inte hur mycket jag skrek, klämde i jessicas arm, blundade och fick små hjärtattacker :O usch säger jag bara!!! den måste jag se med mela, min lilla skräckfilmsbuddy ;) sen efter det åkte vi hem och det tog ett tag....

idag var jag och pappa och handlade lite innan jag åkte hem nu för att skriva placeringskorten till min lilla 18års fest för släkten :) har hyrt hökmossens gård vilket är jättesöta små medeltidshus men jättefin inredning! om jag får det jag vill ha idag också så kan det inte blivit bättre 18års firanden :D senare ikväll kilar jag nog över till jessica och ser på kärleksfilm och gråter en skvätt med henne....
grattis i efterskott till mig igen då :)

254

skolan idag var ganska slö :) har bara en lektion kvar och det är småföretagande... efter skolan sen ska jag förbi jessicas skola och möta henne där (kanske får men en syn av lalala) och sen ska vi hem till henne och laga middag:) blir en lite annorlunda kväll för sen ska vi möta upp stephanie och gå på 23.59-bion och se friday the 13th på rigoletto :D läskigt värre haha

253

just dance... ikväll blir det dans i city med stephanie :) man börjar verkligen märka resultat eller jag kan göra det iaf på mig! sånt gillar vi! och snart är det dags för lov vilket innebär fatcamp för mig, jessica och bella :D skoja inte vad vi ser fram emot det!


252

idag var en väldigt mysig dag :) vakande upp och hoppade in i en skön dusch... efter det fixade jag mig och åkte in med stephanie på östermalm för att käka en efterlängtad sushilunh/middag på rice :) för 150 :- får man käka hur mycket sushi och efter det efterätter man vill haha. jag och stephanie utnyttjade verkligen det och jag tror vi beställde in totalt 8 tallrikar fulla med sushi :P vi hade en liten deal också att i princip var tredje sushibit gled ner i medtagen låda som vi ska ha till lunch imorgon :P lite spännande för man ville ju inte direkt bli upptäckt haha!! men allt gick som det ska :) passade på att ta en rökpaus under måltiden för det är nånting med sushi som väcker röksuget enormt :O haha
efter det åkte vi till skantull och promenerade till en filmbutik för att "fira" vår coopdag (som vi i vanliga fall har den 4:e varje månad) lite i efterskott :) fast idag blev det BARA varsin film, i annat fall brukar vi köpa ben&jerrys också men vi var verkligen alldeles för mätta för det. väl hemma la jag mig i sängen för att kolla på oth :) ska fortsätta med det nu... snart är det helg igen! wie :) <3

251

fredagen blev jättelyckad verkligen :) gick i skolan till 14.30 och efter det åkte jag och fixade lite småsaker innan det var dags för mig och pamela att åka och hämta nykeln i lokalen och sånt... den var riktigt snygg... hade ju bara fått en snabbtitt innan.... så efter det bar den hem för att fixa sig på mindre än en timme, så det blev på med strumpbyxorna, klänningen, sminket och upp med håret i min vanliga bulle :) mötte upp pamela i fruängens centrum sen för att köpa dricka tillsammans med johan och hans kompis :) det blev ett flak cider och 2 tetravin att dela på! nicenice, då var drickan kirrad för kvällen. vi GICK till lokalen med all dricka och i höga klackar, inget att rekomendera haha! väl framme mötte vi lite senare upp dj henry och massa andra bl a vakterna och började göra i ordning och föra lite :) strax efteråt kom maria och hjälpte till så gott hon kunde <3 tack bästis! sen vid 20 började folket ramla in vilket var grymt roligt :) var folk där som jag inte träffat på år och dagar.. tänker mest på örbygrabbarna! tack för att ni kom :) det blev en härlig kväll fylld med umgänge, dans, dricka, rökpauser, nya kontakter, massa prat, minnen, toalettbesök och festfestfest :D se själva:








när alla hade gått så var det inte direkt så kul att ta itu med all städning som en fest innebar, tror varken jag eller pamela hade insett hur mycket jobb det var. som tur var fick vi hjälp av några killar som stannat kvar och mina föräldrar! skönt!
blev inte direkt klara utan var tvungna att åka tillbaka dagen efter för att köra finalstädningen! johan va snäll och hjälpte oss! stackars va trött han var haha! sen åkte jag hem och sov i flera timmar för kom i säng vid 06.30 kvällen innan.... sjukt skön kväll, tack till alla er som kom och tack för alla härliga presenter <3

KVÄLLENS BILD

haha

250


249

kvällen med pamela igår var hur kul som helst :) eller inte i början kanske när vi drog till ego som låg vid rådmansgatan... där inne var allting pissdyrt... tror min första och enda drink kostade runt 80 :- helt sjukt! så vi sa till johan, jonathan och alex att vi ville dra därifrån och eftersom det var vår kväll gjorde de som vi sa ;) vi drog istället, efter lång beslutsångest, till chaplins i centralen :) hann dit precis innan det blev 100 :- inträde. när vi först kon dit var det inte alls mycket folk men det var bara för att restaurangen inte riktigt stängt än, vi kom väl dit vid 23 skulle jag tro :) vi beställde drinkar, shots (dock dyrare än i måndags på nivå22 med maria :/ men det här var fräschare liksom), snackade, dansade, gick på toa och sjöng kareoke. en rolig grej var att johan gick till de som hade hand om kareokebordet och sa att jag och pamela fyllde år så alla började sjunga till ja må hon leva och peka på oss :) fett roligt ju! sen blev det våran tur att sjunga låten dancing in the moonlight :P pamela och johan delade mick och jag och jonathan ;) bästa gänget ju haha!!! killarna typ skrek och jag och pamela försökte sjunga men var skithesa så det måste låtit förjävligt haha! blev en riktigt mysig krogkväll men shit va pengarna ryker asså :O sen var det extra gulligt med jonathan, att han var där och så..... :)
kom väl hem vid 4 efter att ha avslutat kvällen i slussen-donken och i en taxi hem :) så när jag kom hem från skolan och banken idag gick jag och la mig på en gång! sov typ 3 timmar och nu sitter jag och kämpar med eu-uppsatsen, bop-läxan och småföretagandet! shit imorgon är det min och pamelas fest :O sick!!!!!
<3

248

GRATTIS PAMELA :)
min lilla söta festpartner


nu måste jag göra klart det dumma eu-arbetet innan jag och stephanie ska på dans på friskis... måste hinna käka lite också... stress stress! sen blir det hem för ombyta och festfixning för en helkväll med pamela, födelsedagsbarnet, johan och jonathan :) krogen here we come, men det ska inte bli så sent för mig eftersom jag börjar bli sjuk..... puss

247

tack till alla igår som skickade grattis till mig på sms och facebook :) speciellt tack till sandra som skickade det först av alla - 00.00 :) det var sjukt många som grattade mig och vissa var verkligen oförväntade bland annat mina storebrorsor för de är så sjukt glömska och sen en av mina brosors ex :) tack ann-cha!
dagen i skolan var jätterolig och alla grattade mig och sjöng... jag blir alltid tomat när folk sjunger för mig och verkligen sätter mig i centrum men igår var det inte så farligt faktiskt :P efter skolan sen åkte jag hem för att fixa iordning lite fika för stephanie och mela som kom typ en timme senare påm drink och tårta. vilka härliga tjejer, fick en helkväll med de på restaurang med ikluderad mat och JAG får dricka en drink på deras bekostnad :P sen blir efterrätten hemma hos nån av de (?) tillsammans med fler drinkar och godis :) jättefin present...detta kommer äga rum den 7e mars :) dagen efter jag och anna varit ute och spårat på hennes födelsedag ;) wiiie, vilken helg!!!
senare åt jag egenbeställd middag med familjen nämligen det jag älskar mest - sushi!!! åh himmel va gott det var :D käkade lax och maki och drack mousserande till :) supermysigt! av de, tidigare på morgonen, när jag fick tårta på sängen och blommor så fick jag även en jättefin 18års-present som inte alls var tippad. EN LAPTOP :) åhh va jag blev glad, hade inte ens önskat mig det men det var så roligt att få nått så fint utan att ha en föraning om det....

vid busshållplatsen över till miso kom jessica förbi och vi snackade lite innan jag drog iväg till miso :) hade en jättemysig kväll med henne och hennes presenter var verkligen VI! tack! hur kvällen slutade och så får ni veta senare när jag har tid att lägga upp bilderna också hehe... men kan säga redan nu att kvällen var grym <3 

246

 +      

MIN 18-ÅRS DAG :)

245

nu är det mindre än 2 timmar kvar.... 18 here i come ;) <3

244

" in i dimman bort från allt, imorgon sara då ger vi allt... "
... sagt av maria, min bästa vän :) krogen med henne imorgon för nu är det bara 5 timmar kvar....

MIN DAG IMORGON :)
05.45 - väckning av mamma och pappa med tårta och presenter
06.16 - duscha och börja åka till skolan
08.50 - skolan börjar och jag får träffa alla roliga efter helgen :)
16.00 - skolan slut, hem och fixa innan stephanie och mela kommer över på fika och småfirande av mig
19.00 - sushimiddag med mamma och pappa som jag själv fårr välja :D
20.00 - fixa sig och åka över till maria och sen blir det krogen natten lång...
03.00 - sover..... förhoppningsvis


grattis till mig då :)


243

var på fest i rågsved igår tillsammans med sara, sandra, dainis, joachim, robin, fredrik, lois, harris och marcus :) var riktigt nice, vi spelade lite spel, lyssnade på musik, snackade, drack och bara umgicks liksom :) senare blev det lite kaos när sandra och lois drog utan mig (iofs sa de till men det var lite synd för varken jag eller sandra ville sticka) så jag blev kvar med typ alla killar :) alla fall hade jättenice då med, vi snackade massa och kollade skolkatalogen från dainis skola. vid typ 01.30 så frågade joachim om vi skulle dra vilket var ett bra förslag :) det skulle bli en lång väg hem......

vi kom fram till älvsjö vid 03.10 och min buss, 142, skulle gå 03.34 så det var tur eftersom det var den sista. grejen var att vi GÅTT ända hela vägen från rågsved till älvsjö :P mina ben var typ isstolpar och mina händer heeelt röda... som tur var, var joachim där och värmde mig......
mysig kväll anyway!

   

RSS 2.0