155

är hemma hos brownie nu och om typ två timmar ska jag iväg till kristallen som hörde av sig idag, tro det eller ej :O vi ska kolla lite film som han tankat hem för jag hade inte råd med bio :P mys!
idag var det en skön skoldag med bara 3 lektioner och både teoriämnena var med bästa läraren - madde och sen en ovanligt rolig jumpalektion ;) hade sällskap med garrido och bomben på väg hem och nu sitter jag här.

juste inatt drömde jag att jag och bomben var på ett tåg och jag strulade med en kille som vi kallar drunkie i vår skola men han bara spottade i min mun hela tiden så usch va äckligt det var. bomben var sjukt full så när vi sen skulle åka och käka middag i min gamla matsal i örby med min gamla klass så skämde hon ut sig totalt och alla kollade snett på oss. till middag fick vi bananskal, potatisskal och skal från morötter.... grejen är att jag och brownie slog upp vad det kan betyda och det avr tydligen inte så positivt :P att vara i närheten av någon som är full i en dröm betyder att den personen kommer orsaka problem för en själv :O så jag och bomben har en del att prata om nu innan det gårr för långt ;) haha gulp!!


154

i allmänhet så var helgen väldigt trevlig :) i fredags så åkte jag hem till daniela som har utegångsförbud till mitten av november, på grund av en dum människa..., och vi kollade på en film hon och hennes syrra hyrt och käkade ben and jerrys :) gotti! filmen var ganska töntig, tror den hette tonårsliv eller nått med linsay lohan haha :P gus vad vi skrattade... sen var det egentligen mening att jag skulle sovit där men efter att ha suttit vid datan och snackat om verkligen allt så ringer brownie och mår inte direkt jättebra så det blir för mig att åka hem till henne och trösta. daniela förstod och vi hade verkligen en toppenkväll, eller i alla fall jag! hemma hos brownie hade redan bella anlänt så det slutade med att vi alla tre sov i brownies säng vilket var mycket trångt, kallt och mysigt :P

lördagen sen så träffade jag bomben och vi gick på jasons konsert i fryshuset. den var jättejättebra :) lite synd bara att han spelade mest nya låtar för de kunde vi inte men men... han är så grymt snygg och charmig så det var nice och bara stå i musiken och kolla på honom!!! efter det letade vi upp vår dricka som vi hade gömt i några buskar, eftersom man inte får ha dricka med sig in på konsertområdet, och så åkte vi på fest i alvik.... det var helt okej och vi träffade lite roliga människor där. vissa värre än andra (!!) :P sen bar det av till västertorp för att bara säga grattis till stefan men den knölen hade däckat så jag skrev en anteckning på hans mobil typ "grattis från sara, gud va full du var igår!" haha :P sen ringde man mig dagen efter och undrade vad det kom ifrån så då berättade jag allt. igår (söndag) så jobbade jag och bomben lite innan jag åkte hem och sov eftersom för er som inte vet så går jag på antibiotika och hostmedicin just nu och det är sömndrivande så jag somnade redan vid 9 :P hön helg!

nu i veckan så har jag bara ett matteprov och det är på fredag så det blir en bra veckan, tror jag! ska försöka göra det bästa utav den i alla fall :)

153

idag upptäckte jag ngt försärligt!!! det krävs tydligen matte c för att jag ska kunna bli det jag drömmer om att bli just nu, nämligen fastighetsmäklare!!! fitta säger jag bara... jag klarar ju typ precis eller nej kanppt matte b och så ba hej matte c :O blä!!!!

www.hb.se

plus att utbildningen är i borås, vem fan vill flytta dit och plugga?

152

:D
Torsdag - skola, ta det lite lugnt innan jobbet med bomben och sen myskväll 
Fredag - skola, HouseofPain med bomben, bio - patrik 1,5, fest?
Lördag - lillstefan har spelning, madde har middag och sen fest
Söndag - plugga och sola

151

         

kortfattat om helgen - 12/9 -> 13/9 :) sjukt roligt!

150



Grattis lilla Sid Vicious som idag fyllde 1 år :) var på hennes lilla kalas haha <3

149


idag är jag hemma från skolan - är sjuk :(


148



tripp, trapp och trull <3

147

svar på kommentar om jobb: alltså jag gick bara in på www.ams.se och sökte efter jobb där på platsbanken, där finns det hur mycket som helst och där kan man skriva in kategorier och "önskejobb" så letar sökmotorn upp det som passar in på din sökning... hoppas du fick svar på det du ville :)


idag var det karneval i skolan och min klass var jamaica. alla var vi klädda i rött, gult, grönt och svart och vissa av oss (det inkluderade mig) målade oss svarta i ansiktet :P wanna be niggers typ haha ^^ det blev inte så jättelyckat som vi hade hoppats på eftersom vår låt fungerade inte så vår lilla dans vi planerat typ 10 minuter innan vi skulle visa upp oss för skolan och domarna förstördes så istället för låten follow rhe leader fick vi ta en random från sean paul, typ get busy tror jag det blev tillslut.... blää! sen regnade det en hel del också.... och fittkallt var det dessutom! förra året när temat var sagor (i år var det länder) så var min klass utklädd till aristocats (?) och då hade jag på mig endast leggings och linne och svettades, idag hade jag leggings, 2 linnen och tjocktröja och satt och skakade genom nästan hela karnevalen :S usch usch! hatar detta väder, månad och hatar sverige!

kom precis hem från brownie, vi satt på hennes gård. pratade och kedjerökte som vanligt med hennes supersöta hund sid :P nu sitter jag vid datan och mamma rättar min engelskauppsats som ska in imorgon. jag måste maila över den till ola eftersom jag inte ska gå imorgon. har åkt på en jädra förkylning inkluderande halsont, feber, humörsvängningar (av annan anledning i.o.f.s....) och trötthet! BLÄÄ, men lite skönt är det allt att vara sjuk för då blir man ompysslad och folk och ensjälv kan tycka synd om en. gud va smart jag är asså ;)
go natt

146



saknar dig


145

haha somnade precis till på databordet, märkte det när huvudet bonkade i bordet - aj :P sov hos stefan i natt vilket var mys!!! vi vaknade vid typ 8 imorse men låg och myste/snoozade till typ 11 innan jag fixade mig lite och åkte hem. väl hemma slängde jag i mig en bit mat innan jag och bomben åkte och jobbade i älvsjö. idag gick det riktigt riktigt bra - tror vi blev av med minst 600 stycken!!! bra gjort ;)

nu har jag precis gjort turism, matte och naturläxan så nu ska jag lägga mig i sängen, denna helg har inte bjudit på många timmars sömn inte! men det får man ta, härliga helg säger jag bara <3 wiie <3

144

usch va jag hatar att vänta på saker. stå i kö också! fast det är ju att vänta :P smart sara!! är hemma hos brownie just nu och bella är här också... och vad gör de, om inte sover? usch de bara lämnade mig för att drömma sig bort... var precis ute och rökte på balkongen. väntar på att stefan ska ringa och säga när jag ska komma till honom - ska typ sova där så... men efterom de har krogåldern inne så vet man ju aldrig när det blir. igår blev det lite kaos.... vi skulle typ på fest hemma hos stefan men sen sket det sig så det slutade med att vi drev runt och letade fester, sen drog bomben hem och jag och sandie tänkte precis göra detsamma när han ringer och ber oss komma på fest i hagsätra. väl där vi är det efterfest hemma hos ännu en stefan (kan alla bara sluta heta stefan haha ^^). vi var där i typ 2 timmar, vi blev bjudna på dricka, snackade en massa med de som var där... vilket var typ 5 killar till och gick upp på balkongen så jag kunde röka :P sandie blev lite drunk där så hon började käka upp hans tomater som han odlade på sin balkong, haha roligaste! kom väl hem vid typ 07.30 så jag har inte direkt sovit så mkt inatt... intressant kväll som tillslut blev ganska lyckad ändå efter allt...

bakis i morse så jag stack till brownie som också var lite bakis så vi köpte godis hos snyggingen här i solberga och spanade två filmer - a walk to remember och mina jag och irene... bra filmer båda två men heeelt olika :P

ringde precis mela och snackade bort tiden lite och nu ringer stefan... måste sticka... får se hur denna kväll slutar haha
solong

143

jaha, det var det det :) <3

RSS 2.0