242

kom precis hem från willys :) var och handlade mat med mamma och lite saker till festen: plastmuggar, shotsglas i plast, marschaller (stavning?), servetter, värmeljus och utblandning, dvs läsk :) nu känns det bra eftersom vi har allting!
sitter vid datan och laddar ner lite musik nu och snart ska jag lägga mig i sängen och kolla oth och mumsa lite godis, det är ju faktiskt lördag! sen ikväll blir det fest med sandra, stephanie och dainis i rågsved :D partyparty!

241

nu är det bara idag, söndag och sen på månadg smäller det :P jag säger det som min mamma sa:
- sara jag känner ingen som längtar och ser fram emot sin födelsedag så mycket som du gör!
hahah men vafan det är ju 18, det fyller man bara en gång ;)



240

så in i nordens härligt med fredag :) har bara tre lektioner idag och typ läxa/prov/redovisning på alla... men men det kommer nog gå strålande! efter skolan ska vi hem till garrido för att laga grekisk middag jag, stephanie och sandra och sen blir det myskväll med kanske lite lets dance? skönt! vill även påpeka att detta är min sista helg som 17 åring!!

2 dagar kvar....


239


stephanie be vår bön!!!

238

stress stress stress
NU säger lärarna att praktikplatsens bekräftelse ska vara inne NU på fredag :O goodluck säger jag bara för stackars anders att hitta fixa nått liksom! stephanie och jag skickade just ett mail om allt och hoppas verkligen få ett trevligt mail tillbaka om att vår plats gått igenom :) snälla gode gud...
efter skolan idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra... ska iaf möta upp sandra efter att hon vart och fixat sitt pass i flempan (dit vi ska med skolan imorgon... fett onödigt.... men men) och sen ska vi hem till henne och göra klart mattehemläxan... måste få g på det nu och hon med... middag ska vi käka hos henne också :) om vi jobbar på bra kanske vi hinner "umgås" lite vanligt också och inte bara nörda hela tiden... ;) haha mysmys!

4 dagar kvar...

237

uppe med tuppen kan man verkligen påstå att jag är! :) ska åka till hornstull med stephanie och betala medlemsavgiften som vi glömde igår på våra friskiskort haha ;) känns skönt att äntligen ha köpt ett. efter skolan idag blir det säkert en fika med sandra innan mattestugan och sen när jag kommer hem liite liite plugg och jag och stephanie ska boka friskispass för denna vecka :D tror det blir jumpa på torsdag och aerobics på söndag :)

236




235

vaknade av att jag fick ett sms imorse :) jobbig situation men om man överser vem det var ifrån så var det bara mysigt :) har precis gjort mig i ordning för att åka till stan och träffa sandra... vi ska ta en fika och bara snacka :) innan jag åker till pamela och bränner den sista musiken!

234

"sjukt sölt vi ska knulla ikväll :) "

helgens skönaste fyllesms ;) känn sig utpekad hahaha men jag älskar dig ändå... hoppas det gick bra för dig....

233


232

VECKA 6
måndag - DenStoraDagenDå JAG FYLLER 18 :D !!! träffa med maria på rasten för en liten grattisstund, fika med stephanie och mela efter skolan, middag med mamma och pappa med grekisk mat och skumpa :) sen krogmys med maria + övernattning hos henne
tisdag - njuta av hur det känns att ha fyllt 18 :P solning på söder med stephanie + friskis
onsdag - KROGEN med pamela som fyller 18 den dagen :) siiw
torsdag - bakisdag haha :P träffa anna på ett minifirande av moi :D
fredag - min och pamelas fest i fruängen :) förstår inte hur taggade folk redan kan vara, men det är ju bara bra! längtar ;)
lördag - min middag hos jessica som hon ska ge till mig i present :) bakisdag idag också och då är det extra gott med mat som folk lagat åt en.... senare på kvällen krogen med emelie :) stureplan here we come!
söndag -  bakisdag igen :P haha sen ska jag och stephanie käka sushilunch på östermalm för 150 :- där man får äta HUR MYCKET sushi man vill!!! och lite vila efter denna otroligt roliga vecka!!

ser ni va full fart det kommer vara på mig denna vecka eller :P ser verkligen fram emot den! bara 8 dagar kvar...... <3

231

tillängnad min bästa vän <3

230

träffade anna igår och vi kollade lite på lets dance och köpte lite godis :) sen snackade vi om massa saker... riktigt mys! på vägen hem sen var det mindre mys när anna följde med mig till bussen.... för när vi satt där ensamma och väntade så körde en bil förbi men massa utlänningar (jag besprarar er de fula orden) och började ropa på oss... jag hatar när folk gör så.... jag hatar östberga! väl hemma la jag mig i sängen och kollade scrubs innan jag somnade!

229

fuck me in the backseat
kom då ;)

228

posso farti un pompino.... hahahaha ;)

227

träffade min lilla ost anna idag efter att jag och stephanie efter skolan, som slutade 12, gymmat i högdalen :) vi träffades vid åhléns och så gick vi till gallerian och satte oss i en av trapporna och bytte nyheter och snackade lite skit bara :) sen kom massa turkar (ursäkta språket...) och raggade på oss, NEJ TACK... så vi förflyttade oss upp till övervåningen och satt i hörnet vid esprit och snackade och hon hjälpte mig välja lite musik till festen :) pamela och jag ska bränna skirvor på lördag... om du har nått förslag så skriv det här för efter lördag är det försent!!!


jag älskar dig

226

var hemma hos mela igår och hälsade på hennes lilla puppy SHILOH :) gudars va söt hon var!!! här är sötnosarna båda två! <3

225

fuck : /

224



Det här visste du inte om mig...
1. Hur mycket pengar har du på din mobil? hur mycket jag vill, har abonnemang :P
2. Vad ser du om du ser åt vänster? en skrivare
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? stephanie och jessica
4. Hur lång är du? 1,78
5. Vilken är den senaste filmen du sett? the holiday
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: mvg såklart :) haha
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms, det är mysigare :)
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
9. När såg du senast din mamma? imorse
10. Icke godkänt i något ämne? inte än
11. Mvg i något? yes baby
12. När vaknade du idag? 06.10
13. Vilken är din favoritplats? utomlands
14. Vilken plats föredrar du minst? på en flygplanstoalett
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? utomlands :)
16. Hur stor är din säng? lagom stor :)
17. Vad sover du i? kallsonger och linne
18. Hur många kuddar har du i sängen? 5
19. Var har du bott/bor? hemma
20. Tycker du om kinamat? ibland
21. Tycker du om kaffe? gärna latte
22. Vad dricker du helst till frukost? mjölk
23. Kan du spela poker? haha nope
24 Känner du någon med med samma födelsedatum som dig? yes
25. Vill du ha barn? ja tack, men inte nu!
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite spanska och franska
27. Har du någonsin åkt ambulans? nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? typ kläder, mat och cigg :P
30. Äger du dyrbara smycken? några
31. Kan du rulla med tungan? kanske
32. Vem är den roligaste människan du känner? alla är roliga på sitt sätt
33. Vad har du för ringsignal? akon - keep you much longer
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? någonstans i skåpen?
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min mobil
36. Kan du byta olja på bilen? nej!!
37. Vilken var den senaste boken du läste? twilight
38. Dansar du i bilen? har aldrig provat...
39. När var du i kyrkan senast? advent
40. Hur många hål har du i öronen? 3
41. Har du någon piercing? bara öronen
42. Har du någon tatuering? snart så ;)
43. Har du provat droger? nej
44. Röka eller snusa? röka
45. Har du pojkvän/flickvän? har många
46. Vad ska du göra ikväll? träna, träffa jessica, plugga spanska och kolla film :D
47. Har du några syskon? 3 stora bröder
48. Första och sista kontakten på mobiltelefonen? alex arvika och älven
49. Längtar du till nått? jaa min 18års fest med pamela :D
50. Senaste låten du hörde? ne-yo - mad

kunde du allt det där om mig :P? skulle inte tro det haha

223

jumpalektionen idag var riktigt rolig faktiskt :) jennie och carro hade uppvärmning med lite dans och koordination... bra jobbat tjejer! sen var det betygssnack och valfri sport så jag och ullis dansade massa och sen gick jag till läraren och fick veta mitt mvg :D wiie! annars var den här dagen ganska dålig... började verkligen inte bra!
nu är det dags för mig att köra mitt dagliga hemma-tränings-pass innan jag ska iväg och träffa jessica. det var inte igår :P för oss i alla fall hehe!

222

sometimes, people can surprise you...
  

221

jag förstår inte hur det kan vara så underbart att shoppa - om man hittar nått så att säga! här är några VILL HA by me ;)

      

220

gud va skönt det känns nu när DJ.n är spikad :) tack basse för att du ställer upp och pamela som övertygade honom haha! nu har vi allt vi behöver - vakter, dj, lokal, festklänning och en hejdundrande gästlista :) det enda som behövs nu är att dagen ska komma och lite dricka :) ser verkligen fram emot festen och framför allt att fylla 18!! imorgon är det bara 2 veckor kvar....

219

 
är helt inne i en lostperiod just nu :) har markerat ut de jag gillar (röda hjärtan), hatar (svarta kryss) och är okej (rosa bollar) :) tack stephanie för att jag fick låna dina boxar... vill inte att det ska ta slut hehe
idag kom moa och liam (två av mina brorsors barn) över så för en stund sen gick mamma och pappa iväg med de till hökmossens gård för att fira julgransplundring... herregud blev helt slut efter att ha haft de i typ 1 timme haha :P såå söta... nu ska jag fortsätta min lilla workout innan jag ska ut :)


218


älskar den här låten och scenen den är med i, i linas kvällsbok :) <3

217

DU startade det här för typ 5 år sen.... just deal with it bitch!

216

the holiday

hade minijulafton med mela och stephanie igår och det var riktigt mys :) vi pratade, skrattade och bytte paket. jag fick filmen the holiday, ett spel, jättefina trosor och en ansiktsmask. vi ska nog inte ta upp allt som mela fick men jag kan berätta att jag och stephanie fick kämpa en hel del för att få tag i över 20 kondomer haha ;)
senare på natten kom rasmus över och jag och stephanie åkte hem. jag la mig ganska sent för låg uppe och kollade på scrubs som jag lånat av mela :) skitroligt, skrattar typ hela tiden!!

idag träffade jag sandie inne i stan vid 12 och vi var där i första hand för att hitta en klänning till min 18års fest i februari :) hade redan tittat ut en - som jag fotat och lagt upp i tidigare inlägg (leopardmönstrad) - så efter lite velande så fick det bli den. det tror jag nog var ett av de mest lyckade köpen för den sitter skitsnyggt, både enligt sandie, mamma, pappa och mig ;) partypingla haha! sen åkte jag och solade med stephanie och vi har hittat ett nytt favvo ställe - 25 :- för 20 minuter :D ja tack liksom! sen träffade jag jessica en snabbis innan jag åkte hem till stephanie igen och vi pratade lite och jag följde med henne när hon skulle äta middag på pizzeria pino i kransen :) mysmys!
såg på min film jag fått av mela ikväll vilket verkligen var ett bra val - OMFG va bra den var :O jag grät floder och skrattade... jag vet jag är lite mesig men när filmer är gulliga eller sorgliga så går det bara inte att hålla emot!! en anledning var att läckra jude law var på pricken lik en kille jag tycker är skitsnygg och inte är omöjlig att haffa så det gjorde inte direkt saken bättre ;) nu ska jag hoppa i säng och drömma om..... eller först ska jag kolla scrubs!
<3

215

melanie  stephanie
mina tjejer på nyår <3

214

bara för att jag diggar dig tjejen<3
 

213


hittade min 18års klänning idag med pamela :) skitsnygg, lite dyr men va fan, 18 häner bara EN gång och åter igen - you only live once!! åkte in till stan efter skolan idag med pamela för att köpa stämpel och lite småshit till festen :) hittade en så ni som kommer, det blir två små fötter i svart bläck - antingen på handen eller halsen haha ^^ har inte bestämt än!! nu är det snart uppe i 100 :O wiiiie!! gud va härligt att alla kommer dit för ens skull :) älskar er!

ikväll blir det lite plugg på min dumma engelskatext som MÅSTE sitta som ett rinnande vatten imorgon på redovisningen, ska redovisa om grönland tillsammans med stephanie och sandie - kom igen nu tjejer!! det här tar vi.....

212


vanlig skoldag idag. denna film gjordes under svenskan tillsammans med sandra och stephanie förutom att den innehåller ENDAST bloopers haha :P sandra du är så jävla skön på att klippa ihop filmer!!
efter skolan var jag och fikade med sandra och stephanie och efter matrtestugan så åt jag, sandra och hennes kompis dainis middag på caf´r string på söder :) mys! kom precis hem från en VIPkväll på grandbion, har just sett en förhandsvisning av filmen marley&jag tillsammans med stephanie som fick inbjudan. usch vilken mysig/sorglig/sjukt rolig film!! se den när den kommer ut i mars! nu ska jag äta mina kära aprikoser igen hahaha

211

idag har jag vaknat, varit i skolan, haft psykologiprov som gick bra, fått tillbaka spanska med ett trevligt betyg :), pratat med folk i skolan och i telefon, varit dum, fimpat röken (vi får väl se hur detta går :O ), träffat jessica, ätit glass, tränat, powerwalkat och powernapat och nu sitter jag och äter torkade aprikoser med mjölk och ska spana lost. jag är helt lost!

210


saknar dig oerhört <3

209

grattis på 18års-dagen maria alexandra lindberg <3 alla dessa år med dig har varit underbara, hoppas på många många fler!

jag älskar dig

208

sandra och stephanie klagar på mig heeeela tiden för att jag inte bloggar så nu ska de få sina inlägg :P ett om dan har jag lovat! idag slutar jag 4 och det är jätteintressant hehe eller hur?!
efter skolan ska jag hem och sen kolla på lost hela kvällen :) mysmys!
nu är det väldigt många som skrivit att de kommer på min och pamelas fest! anmäl er gärna, glöm inte att säga vem du är hahahaha!

207


gud vilken gammal goding!!

206

var just på bio med mamma och pappa och såg australia :) den var verkligen jättebra, den hade det mesta en film ska innehålla för att vara bra enligt mig - spänning, gråtstunder, skratt och kärlek <3 tummen upp verkligen!

igår var det lite småfest hemma hos pamela i rågsved :) var riktigt nice... var inte många bara jag, pamela, jessica, robin och hans kompis patrik. sjöng singstar, spelade kort, snackade och drack :) jag bangade på att shotta konjak/vadka så jagfick klunka champagne istället - me likey :) hade en helkul kväll med er! nu ska jag fortsätta leta lokal till min och pamelas 18års fest :D

205

trodde jag skulle vara mycket mer bakis än vad jag är! skönt! sov till 12 idag och sen har jag inte gjort så mycket mer. hört av mig till lite folk och kollat lost :) kom precis ut ur duschen vilket var riktigt skönt och nu lyssnar jag på radio 107.5 på hög volym medan jag gör mig iordning, ska träffa mamma och pappa inne på söder för att gå ut och käka. de har varit på teater så jag ska möta upp de efteråt. ska bli gott, har inte käkat nått idag så man börjar bli lite småhungrig!

igår var det fest på åsen (herregud så skönt eftersom det är här där jag bor så det gick snabbt att komma hem) och det var riktigt nice. vi drack, snackade, körde ölspelet, högre/lägre, mariocart snackade och parade ihop folk :) jag kom dit med viktoria, pamela, blondie och brownie men träffade massa andra där :) jag och pamela planerade även det mesta, under chillkrök i hagsätra, till vår 18års-fest i februari :) vi skrev gästlista, fixade dj, vakter och kanske även en bartender som skiter i legg ;) lokalen har vi bara. mamma och jag ska åka och kolla på den imorgon och se om den är någorlunda okej men enligt min faster sa hon att det är som två salar som sitter ihop men vi får väl se :) hoppas det blir lyckat nu!!

RSS 2.0