204


gott nytt år gott folk :) nu är det inte så långt kvar tills vi kan välkomna det nya året 2009. som vanligt har jag massa förväntningar på det nya året och hejohå va jag kommer resa. redan i slutet av mars kommer första resan som går till barcelona med klassen, sen under sommarn ska jag och bomben göra vår välkända och efterlängtade resa till italien och grekland och om vi verkligen har turen på vår sida så avslutas/inleds året med 4 månader på gran canaria mellan november-mars :P så jävla nice!! hoppas hoppas vi fått svar av anders som skulle fixa platserna till oss (det ingår i vår skola att åka om man betalar oich fixar själv för er som undrar...)

ikväll blir det fixa sig hemma, åka till bomben och lämna drickan, möta upp mela inne i stan och tillsammans gå till jensens biffhus på vasagatan och käka middag :) efter det ska vi tillbaka hem till bomben (?) och spana grevinnan och betjänten och föra innan det blir dags att åka in till stan för att möta upp melas grabb och fira nyår på riktigt, på tolvslaget :) efter det blir det troligen fest hos en kompis ex eller hos en kille jag träffat för bara några dagar sen :) vi får se vart den här kvällen slutar! lovar att ta bilder som jag uppdaterar er med sen. hoppas kvällen blir lyckad, haha jaa för dig med ;)!!

203

gud jag var verkligen vänt på dygnet :O var hos bomben igår och jag drog väl dit vid typ 01.30 och kom hem runt 04.30 men det var mysigt och bara sitta hemma hos henne och snacka :) lånade hennes lost box säsong 1 så hela dagen idag har jag legat i sängen och kollat lost :P man blir lätt beroende haha! sen vid 18 var vi bjudna till min älskade syssling på middag och vi käkade asgod mat och kollade filmen twilight :) ahhh edward cullen är verkligen min drog! jag älskar honom! <3 ögongodis till 1000 och jag tror inte jag är ensam om att tycka det? kolla bara liksom:



imorgon blir det tidig uppstigning för jag och miso ska ta en långpromenad in till stan från örbyskolan :) snälla gud inte så kallt väder imorgon! ;) sen ska jag träffa bomben lite senare och jag vet inte riktigt vad vi ska göra förutom sola sista gången innan nyår :) shit det är redan på torsdag!! färgen sitter på plats i alla fall, är ganska så brun redan :D senare ska jag träffa pamela och vi ska planera vår fest... wiie, hoppas den bli av nu också haha.... <3

202

idag är det julafton och det enda som är roligt är stämmningen och julklapparna annars kan julen dra...
vaknade av mamma som väckte mig imorse. jag var ganska trött från nattens händelser (det var bajsvarmt i rummet, kan bero på att jag solat några gånger nu..., det var julafton dagen därpå och jag kunde inte sova för att min sicka granne jeja var ute och gungade klockan 02.40 inatt! jag blev förbannad och skrek sluta så hon blev rädd och hoppade in genom sitt fönster igen. kanske låter kul men det var det inte!!!) men till frukost blev det i alla fall gröt och i år var det pappa som fick mandeln. senare idag ska vi åka till mammas faster och farbror (anna-lena och rolf) och fita jul där tillsammans med de och mina sysslingar :) myys! efter frukosten öppnade vi alla varsitt paket. pappa fick en rakapparat, mamma strumpor och nattlinne och jag fick 5 burkar minttabletter, en showergel och läppbalsam från bodyshop med lukten vanilla spice :) godaste för den luktar chailatte :D:D
skriver ner det jag fick senare :) nu ska jag ta ett julbad haha
GOD JUL!

201

         

bilder från dare-night med mela :) vi har nämligen köpt en bok full med uppdrag från designtorget så här hade vi bestämt en kväll där många uppdrag skulle utföras ex. träffa en kändis, kyss en kändis :P, skriva sitt nummer på alla sedlar man använder under dagen, sola, vara blind för 2 timmar, lära sig en yogaställning, sätta på sig högersko på vänsterfot och tvärtom och köpa en stor påse godis... lyckat blev det i alla fall... klarade ju av allt
kul dag/kväll/natt mela <3

200



God Jul Gott Folk :)

199

  
 

GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN :)
vi har haft en tufft år och vi har våra olikheter men trots allt är du ändå min pappa
jag älskar dig

198

kanske ska ta och skaffa bebis med bomben, kolla va gullig vår unge skulle bli :P? om man blandar oss liksom...



197



är hemma hos brownie nu och har precis bokat biljetter till den vackra filmen twilight med undermänniskan robert pattinson. lyssna på hans låtar never think, let me sign och bella´s lullaby som han skrivit - herregud säger jag bara :'( kommer nog dö efter den här filmen... det gjorde typ brownie när hon sett den första gången!
spanskaprov imorgon och sen jobb till 23 på torsdag och fredag... kul liksom... men andra saker förgyller veckan... trevligt nattsällskap på fredag i alla fall :) tack grabben, du är en av mina bästa killkompisar... trots all history haha ;)

nu ska vi käka pasta med pesto och tomater så hejdå
sätt på ljudet på hög volym och njut av världens finaste låt med världens finaste text genom ALLA tider...


196


här har ni den rätta bolimompa :P

195



snacka om nostalgi :P fick den av sandie!

194

lyckat 2008?...

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol 
[x] du har blivit kär   (var,är ^^)
[x] du har haft sex
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[x] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[ ] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder  /ar?
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling - dåvarande älskling, det tog ju slut så...
[x] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av samma kön
[ ] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har däckat
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[x] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon 
[ ] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har sett en död människa

...överlag så JA är nöjd med mitt 2008 :)


193

plåtning i odenplan med osten <3
blev riktigt nöjd med bilderna, osten du äger!

   

    
 

192

blood diamond
- kommer alltid vara min älsklingsfilm!

<3

191

   
 
  

190

1 december och en dag närmare jul :) mysigt!


RSS 2.0